Tillvägagångssätt

Våra tjänster

Från första konsultationen till installation och underhåll, erbjuder vi en helhetslösning för dina solenergibehov. Upptäck hur vi kan förvandla ditt tak till en kraftfull energikälla.

Rådgivning

Varje tak är unikt – vår personal konsulterar och tar fram den bästa lösningen för ditt tak.

2

Beräkningar

När vi hittat en lösning för dig kontrollmäter vi ditt tak och tar fram ett prisförslag. Skattereduktion: Från 2021 ger staten en skattereduktion på 20% för solceller och 50% för energilagring och elbilsladdare, upp till 50.000 kr per person och år i hushållet.

3

Finansiering med grönt lån

De flesta banker erbjuder möjligheten att finansiera ditt solcellstak genom antingen ett fördelaktigt privatlån eller bolån med grön rabatt.

4

Tillverkning och installation

Dina solpaneler tillverkas efter mått i Midsummers produktionsanläggning i Järfälla. När materialet är färdigt utför våra certifierade installatörer och elektriker installationen enligt branschstandard.

5

Driftsättning

Efter slutförd installation hjälper vi dig att skicka in slutanmälan till ditt elbolag. När elbolaget godkänt slutanmälan driftsätter vi anläggningen och överlämnar all nödvändig dokumentation så att du kan känna dig trygg med din installation.

6

Elproduktion

Ditt solcellstak kan nu producera el för eget bruk eller försäljning till elnät. Vi lämnar en produktgaranti på 10 år. Våra solcellstak har även en effektgaranti på 90 % efter 10 år samt 80 % efter 25 år.