Om oss

Om Solcellslösningar Väst AB

Hos Solcellslösningar är det personliga berättelserna om Rikard och Mattias som formar vårt företags hjärta. Två hängivna entreprenörer, vars vägar korsades genom en gemensam vision: att göra solenergi tillgänglig och meningsfull för alla.

Rikard: byggmästaren med ett öga för detaljer 

Rikard, med sina rötter i Fogelgrens Bygg, har alltid haft en passion för att bygga starka, hållbara strukturer. Hans resa inom byggnationen har inte bara lärt honom vikten av kvalitet och precision, utan också värderingar som tålmodighet och att noggrant lyssna till kundens behov. Dessa egenskaper gör Rikard till en pålitlig guide i solcellsvärlden.

Mattias: takexpert med en vision om hållbarhet 

Mattias, drivkraften bakom Wargöns Tak, kombinerar sin omfattande kunskap om tak med en stark övertygelse om miljövänlig energi. Hans engagemang för hållbarhet och hans förmåga att hitta lösningar som passar varje unik kund gör honom till en ovärderlig del av vårt team.

Våra värmeord: mer än bara ord

Engagerande

Vi är helt engagerade i varje projekt vi tar oss an, stor som liten. För oss handlar det om att skapa relationer som varar längre än installationen.

Inlyssnande

Att lyssna är nyckeln till framgång. Vi tar oss tid att förstå varje kunds unika behov och önskemål, vilket gör att vi kan erbjuda lösningar som verkligen gör skillnad.

Tålmodiga

Vi vet att vägen till förnybar energi kan vara full av frågor och osäkerheter. Vårt team är här för att tålmodigt guida dig genom varje steg, oavsett hur stort eller litet ditt behov är.

Kundens bästa i fokus

Vi tror på att göra det bästa för våra kunder. Det innebär att erbjuda hållbara lösningar som inte bara är bra för miljön, men också för din plånbok.

Svensk kvalitet och arbetsvillkor

Vår tro på svenska arbetsvillkor och lokal produktion är inte bara en del av vår affärsmodell, det är en del av vår identitet. Genom att välja oss, väljer du ett företag som sätter både människa och miljö i första hand.

Varför välja oss?

I hjärtat av vår verksamhet ligger en passion för att ge hushåll och företag tillgång till den renaste och mest hållbara energikällan – solen. Vår expertis och produkter är rotade i svensk innovation och kvalitet, med Midsummers banbrytande solfilmsteknik i spetsen.