Våra solcellslösningar

Vad erbjuder vi för solceller?

Helbild av ett rött hus med wave solceller på taket

För takpannor

MIDSUMMER WAVE

Midsummer WAVE är mer än bara en solpanel – det är en elegant lösning som följer konturerna av dina takpannor. Med perfekt passform för Sveriges populäraste takpannor, erbjuder WAVE en smidig integration på ditt tak, både vid nyinstallation och som eftermontage.

Närbild på taket av ett rött tegelhus med slim solceller

För plåttak

MIDSUMMER SLIM

Midsummer SLIM kombinerar det bästa av två världar – kraften av solenergi med det klassiska utseendet av ett falsat plåttak. Idealisk för dem som önskar en diskret, men effektiv solcellslösning. 

Drönarbild på en gul och röd byggnad med bold solceller på taket

För bitumen- och membrantak

MIDSUMMER BOLD

Midsummer BOLD är en ultralätt
och flexibel solpanel perfekt för kommersiella fastigheter, lagerlokaler och större bostadshus. Dess låga vikt eliminerar behovet av att förstärka takkonstruktionen, vilket underlättar installationen och minskar kostnaderna.

Varför välja Midsummer?

1

Svensk innovation och hållbarhet

Till skillnad från traditionella kiselsolceller som ofta tillverkas under mindre hållbara förhållanden, är Midsummers solpaneler en produkt av svensk innovation och tillverkas lokalt med betydligt lägre koldioxidavtryck.

2

Lätta och effektiva

Midsummers unika tillverkningsprocess och materialval resulterar i paneler som är betydligt lättare än traditionella alternativ, men fortfarande erbjuder en hög effektivitet – en optimal kombination för både miljön och din plånbok.

Vill du veta mer om hur Midsummers solpaneler kan förvandla ditt hem eller företag? Kontakta Solcellslösningar idag för att diskutera en skräddarsydd lösning som passar just dina behov.